Meniu săptămânal 16.09.2024 – 20.09.2024

2024-09-16

MENIU SĂPTĂMÂNA 16.09.2024 – 20.09.2024

 

 

ZIUA

 

 

MIC DEJUN

9ºº

 

GUSTARE

10³º

 

PRANZ

12³º

 

GUSTARE

16ºº

 

LUNI

16.09.2024

 

Iaurt – 140g,

Baton – 50g

Felie de banană – 100g

Ciorbă de pui cu paste – 220g+30g,

Mâncare de cartofi cu pulpă de pui dezosată – (150g+60g),

Salată de roșii și castraveți – 50g,

Pâine - 80g

Nectarină

– 1 buc.

(150g)

 

                        

 

MARȚI

17.09.2024

 

 

Ceai de plante cu lămâie

  • 250ml,

Omletă - 50g,

Brânză – 30g,

Pâine - 40g

Bastonașe de ardei – 20g

Ciorbă de dovlecei – 250g,

Piept de pui cu sos de roșii și spaghette – (80g+100g+100g),

Pâine - 60g

 

Banană

– 1 buc.

(200g)

 

                         

 

MIERCURI

18.09.2024

 

Orez cu lapte - 250g

Felie de banană – 100g

Ciorbă de pui – 220g+30g,

Pulpă de pui dezosată la tavă cu ghiveci de legume -  (60g+150g),

Pâine - 80g

Napolitana Roshen

– 1 buc.

(72g)

                        

JOI

19.09.2024

 

Ceai de plante cu lămâie

  • 250ml,

Șuncă presată - 50g,

Pâine - 40g

Rondele de castraveți – 30g

Ciorbă de văcuță – 220g+30g,

Sufleu de cartofi cu brânză – (200g+30g),

Pâine - 80g

Măr

– 1 buc.

(150g)

         

                         

 

VINERI

20.09.2024

 

Ceai de plante cu lămâie

  • 250ml,

Cașcaval – 50g,

Pâine - 40g

Roșii – 30g

Ciorbă de pui a la grec – 220g+30g,

Varză călită cu pulpă de porc la tavă -  (150g+60g),

Pâine - 80g

Biscuiți

– 1 buc.

(100g)

 

                        

 

Nota:  Contributia pentru hrana este 12 lei/zi, confom Hot.CA nr. 2/12.01.2023.

Conform Legii Europene referitoare la alergenii continuti in alimente, va facem cunoscuti cei 14 alergeni care pot fi continuti in meniurile unitatii noastre: oua, lapte, crustacee, moluste, peste, arahide, soia, susan, dioxid de sulf, fructe cu coaja lemnoasa, cereale care contin gluten, telina (si radacina telinei), mustar, lupin.

Alimentele provin din produse refrigerate si din produse congelate.

Respectăm recomandarile OMS 1563/2008