MENIU SĂPTĂMÂNA 14.04.2025 – 18.04.2025

2025-04-14

MENIU SĂPTĂMÂNA 14.04.2025 – 18.04.2025

 

 

ZIUA

 

 

MIC DEJUN

9ºº

 

GUSTARE

10³º

 

PRANZ

12³º

 

GUSTARE

16ºº

 

LUNI

14.04.2025

 

Ceai de plante cu lămâie

  • 250ml,

Almette – 40g,

Pâine – 40g

Felie de măr – 100g

Ciorbă de pui cu zdrențe de ou – 220g+30g,

Tocăniță de legume cu pulpă de pui dezosată la tavă – (200g+60g),

Pâine – 80g

Portocală

– 1 buc.

(200g)

 

                        

 

MARȚI

15.04.2025

 

 

Ceai de plante cu lămâie

  • 250ml,

Muschi file – 50g,

Pâine – 40g

Struguri – 80g

Ciorbă de văcuță – 220g+30g,

Sufleu de cartofi cu brânză – (200g+40g),

Pâine – 80g

Biscuiți BelVita

– 1 buc.

(50g)

 

                         

 

MIERCURI

16.04.2025

 

Ceai de plante cu lămâie

  • 250ml,

Omletă – 50g

Cașcaval – 50g,

Pâine – 40g

Portocală

– 100g

Ciorbă țărănească de legume – 250g,

Piept de pui în sos de roșii cu spaghette - (60g+100g+100g),

Pâine – 60g

Banană

– 1 buc.

(200g)

 

                        

JOI

17.04.2025

 

Orez cu lapte – 250g

 

 

Felie de banană – 100g

Ciorbă de curcan – 220g+30g,

Pulpă dezosată de pui cu cartofi gratinați – (60g+150g),

Salată de castraveți – 75g,

Pâine – 80g

Măr

– 1 buc.

(150g)

 

         

                         

 

VINERI

18.04.2025

 

LIBER

 

VACANȚA DE PAȘTE

18.04 – 27.04.2025

 

                        

 

Nota:  Contributia pentru hrana este 13 lei/zi.

Conform Legii Europene referitoare la alergenii continuti in alimente, va facem cunoscuti cei 14 alergeni care pot fi continuti in meniurile unitatii noastre: oua, lapte, crustacee, moluste, peste, arahide, soia, susan, dioxid de sulf, fructe cu coaja lemnoasa, cereale care contin gluten, telina (si radacina telinei), mustar, lupin.

Alimentele provin din produse refrigerate si din produse congelate.

Respectăm recomandarile OMS 1563/2008