MENIU SĂPTĂMÂNA 14.04.2025 – 18.04.2025
2025-04-14
MENIU SĂPTĂMÂNA 14.04.2025 – 18.04.2025
ZIUA
|
MIC DEJUN 9ºº |
GUSTARE 10³º |
PRANZ 12³º |
GUSTARE 16ºº |
LUNI 14.04.2025
|
Ceai de plante cu lămâie
Almette – 40g, Pâine – 40g |
Felie de măr – 100g |
Ciorbă de pui cu zdrențe de ou – 220g+30g, Tocăniță de legume cu pulpă de pui dezosată la tavă – (200g+60g), Pâine – 80g |
Portocală – 1 buc. (200g)
|
|
||||
MARȚI 15.04.2025
|
Ceai de plante cu lămâie
Muschi file – 50g, Pâine – 40g |
Struguri – 80g |
Ciorbă de văcuță – 220g+30g, Sufleu de cartofi cu brânză – (200g+40g), Pâine – 80g |
Biscuiți BelVita – 1 buc. (50g)
|
|
||||
MIERCURI 16.04.2025
|
Ceai de plante cu lămâie
Omletă – 50g Cașcaval – 50g, Pâine – 40g |
Portocală – 100g |
Ciorbă țărănească de legume – 250g, Piept de pui în sos de roșii cu spaghette - (60g+100g+100g), Pâine – 60g |
Banană – 1 buc. (200g)
|
|
||||
JOI 17.04.2025
|
Orez cu lapte – 250g
|
Felie de banană – 100g |
Ciorbă de curcan – 220g+30g, Pulpă dezosată de pui cu cartofi gratinați – (60g+150g), Salată de castraveți – 75g, Pâine – 80g |
Măr – 1 buc. (150g)
|
|
||||
VINERI 18.04.2025
|
LIBER |
|
VACANȚA DE PAȘTE 18.04 – 27.04.2025 |
|
|
Nota: Contributia pentru hrana este 13 lei/zi.
Conform Legii Europene referitoare la alergenii continuti in alimente, va facem cunoscuti cei 14 alergeni care pot fi continuti in meniurile unitatii noastre: oua, lapte, crustacee, moluste, peste, arahide, soia, susan, dioxid de sulf, fructe cu coaja lemnoasa, cereale care contin gluten, telina (si radacina telinei), mustar, lupin.
Alimentele provin din produse refrigerate si din produse congelate.
Respectăm recomandarile OMS 1563/2008