MENIU SĂPTĂMÂNA 17.11.2025 – 21.11.2025

2025-11-14

MENIU SĂPTĂMÂNA 17.11.2025 – 21.11.2025

 

 

ZIUA

 

 

MIC DEJUN

9ºº

 

GUSTARE

10³º

 

PRANZ

12³º

 

GUSTARE

16ºº

 

LUNI

17.11.2025

 

Ceai de plante cu lămâie - 250ml,

Muschi file – 50g,

Pâine integrală – 40g

Bastonașe de ardei – 30g

Ciorbă de pui cu zdrențe de ou– 230g+20g,

Paste cu brânză la cuptor – (200g+30g),

Pâine integrală – 40g

Măr

– 1 buc.

(150g)

                       

 

MARȚI

18.11.2025

 

 

Iaurt – 140g,

Biscuiți – 30g

 

Felie de măr – 100g

Ciorbă de curcan – 230g+20g,

Ardei umpluți cu carne de porc și sos de roșii – (150g+100g),

Pâine integrală – 60g

Banană

– 1 buc.

(200g)

 

                         

 

MIERCURI

19.11.2025

 

Ceai de plante cu lămâie - 250ml,

Cremă de brânză – 40g,

Pâine integrală – 40g

Rondele de castraveți

– 30g

Supă cremă de dovlecei – 250g,

Pulpă de pui dezosată cu orez sârbesc – (40g+150g),

Salată de varză – 50g,

Pâine integrală – 60g

Turtă dulce

– 1 buc.

(100g)

                        

JOI

20.11.2025

 

Lapte cu cereale – 250g

 

Felie de banană – 100g

Ciorbă de văcuță – 230g+20g,

Pulpă dezosată de pui cu cartofi gratinați – (40g+150g),

Pâine integrală – 60g

Măr

– 1 buc.

(150g)

                         

 

VINERI

21.11.2025

 

Ceai de plante cu lămâie  - 250ml,

Omletă – 50g,

Cașcaval – 30g,

Pâine integrală – 40g

Roșii cherry

– 20g

Ciorbă de pui a la grec – 230g+20g,

Ghiveci de legume cu piept de pui – (150g+40g),

Pâine integrală – 60g

Biscuiți

– 1 buc.

(100g)

                        

 

Nota:  Contributia pentru hrana este 13 lei/zi.

Conform Legii Europene referitoare la alergenii continuti in alimente, va facem cunoscuti cei 14 alergeni care pot fi continuti in meniurile unitatii noastre: oua, lapte, crustacee, moluste, peste, arahide, soia, susan, dioxid de sulf, fructe cu coaja lemnoasa, cereale care contin gluten, telina (si radacina telinei), mustar, lupin.

Alimentele provin din produse refrigerate si din produse congelate.

Respectăm recomandarile OMS 541/2025